|
|||
|
QUE BOLAH! NOMAS QUERIA DECIR WAZZZ UP TO ALL THOSE NICOYAS LIVEIN IN THE US AND IN THE WHOLE CRAZY WORDL JUST WANNA SAY MUCH LOVE TO YOU HOME GIRLS AND HOMEBOYS ARRIVA NICARAGUA PURO PINOLERO HEY BUT DONT HATE LIKE OTHER PEOPLE QUE LES DIGO QUE SOY CUBANO AND THEY TALK CRAP JUST CAUSE BE KOO PORQUE DIOS ASI ME HIZO NICARAGUENSE CUBANO MI MAMA CUBANA MY DAD NICOYA YO LIVE HERE IN CALI US BUT I HAVE BEEN IN NICARAGUA CAPLES OF TIME AND ONE THING I KNOW IS THAT I LOVED IT ITS BEATIFUL OUT THERE JUST LIKE CUBAN THE BEATIFULL CUBA MI ISLA YO NACI EN NICARAGUA EN MANAGUA PERO I MOVED TO CUAB WHEN I WAS 2YEARS OLD WIHT MY MOM I JUST WANNA MAKE SOME NICOYA FRIENDS AND CHILL WITH THEM IF ANYONE WANNA HALLA AT THIS NICOCUBANO 100% WELL THEN JUST HIT THAT SWEETNICOCUBANO4U@YAHOO.COM OK LATAZZZZZZZZZZZZZZ Y ARRIVA NICARAGUA THE TIERRA DE LAGOS Y BOLCANES!!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
|||
|
Jajaja escuchando esta song me acorde de nuestro cubanito!
Ya mi novio esta contento..porque luego ,luego me lo llevo a mi linda nicaragua en donde nos casaremos... adios Cuba..adios Cuba encantadora algun dia nos volveremos.. ya nos vamos a Nicaragua donde mucho gosaremos...
![]() ![]() ![]() Hay que linda es Nicaragua, hay que alegre es mi Managua! jajajaja |
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|
All times are GMT +1. The time now is 15:54.

peor conse se nos fue el nicacubanito haber digan dejo su email por lo menos oye chico hechate pa aca
Linear Mode

Algeria
Bangladesh
Ecuador
Morocco
Nepal
Puerto Rico
Scotland
South Africa
Ukraine
Virtual Countries